0

Καλάθι

0 items - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΑ

Το  ποσό μεταφοράς είνα  ανάλογο  με  την  κατηγορία  του  προιόντος  και  οι  τιμες  των  παραδόσεων  ειναι  για  τις  Κεντρικές  Πόλης  των  Νομών !!!

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα.

ΣΕ περίπτωση ακυρωσης παραγγελιας την ιδια εργασιμη ημερα μεχρι τις 12 θα γινονται οι επιστροφες! Διαφορετικά  την  επόμενη  εργάσιμη  ημέρα

H Υπαναχώρηση των αγαθών γινεται με τον εξης απλό τρόπο.

Αποστολη email στο omarketgr@gmail.com των στοιχειων σας σε 2 εργασιμες ημερες θα εχεται το RMA ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ STO EMAIL ΣΑΣ ! ! ! 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ! ! !

Προσοχη!!  σε  περίπτωση  μη  παραλαβης  του  προιοντος η  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΤΩΝ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 10  ΗΜΕΡΕΣ

 

Οι  αποστολες  των προιοντων  γινονται  με  τους  εξης  τροπους  μεταφορας

με  courier  (κατοικον  παραδοση  χερι  με  χερι)

με  πρακτορεια  μεταφορων  ( στο  πεζοδρομιο ) σε  περιπτωση  που  υπαρχει  η  επιθυμια μεταφορας  σε  οροφο  η  επιβαρυνση  ειναι  επιπλεον

 Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Η ΚΟΥΡΕΛΙΑΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 4-7 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα.

Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην «Καταχώρηση Παραγγελίας». Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση(η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό με κίνδυνο του πελάτη).Θα πρέπει να κάνετε έλεγχο για τυχόν φθορές ενώπιον του μεταφορέα, σε περίπτωση που υπογράψετε και απομακρυνθεί ο μεταφορέας καμία ζημία δεν αναγνωρίζετε.

< 4. Ανωτέρα Βία Η ΚΟΥΡΕΛΙΑΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΚΟΥΡΕΛΙΑΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση./p>

 

Θα  σας  παρακαλεσουμε  για  την καλυτερη  εξυπηρετηση σας  να  γινεται  τηλεφωνικη  επικοινωνια  στο  274 1098 785  για  οποιαδηποτε  αλλη  πληροφορια  θελετε !!!